PAPPA JOE

PAPPA JOE Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 610 reviews
24 Sep 2021 at 19:49 The delivery was fast. But I was extremely disappointed with my order. I ordered loaded fries with vegan cheese. The cheese was not melted, and it was just wedges with blokes of cheese. That's not loaded fries, that's fries with blokes of cheese.
24 Sep 2021 at 0:36 Jammer genoeg te weinig saus op de nachos het was meer nachos chips dan the saus itself the rest was delicious.
23 Sep 2021 at 19:28 Rie burger
14 Sep 2021 at 22:42 Lekkere burgers, maar voor deze prijs wel een ander broodje verwacht dan dit supermarkt bolletje, best jammer! Een goed broodje had echt verschil gemaakt.
5 Sep 2021 at 22:01 Burgers were delicious, but the mayonnaise was missing.
29 Aug 2021 at 21:05 Pappa Joe, heb weer heerlijk gegeten, echt met liefde gemaakt!
20 Aug 2021 at 20:52 Suuuuperlekkere burgers en de bestelling was er na 20 minuten. Heeeeerlijk!
11 Aug 2021 at 18:39 Bezorging was snel maar de burgers waren echt te rauw. Ben normaal wel van rood/rosé vlees en we hebben het ook gewoon opgegeten, maar dit was zeker niet medium rare of medium doorbakken. Toch wat teleurstellend
2 Aug 2021 at 10:48 Zeer snelle bezorging en prima burger!
21 Jul 2021 at 9:08 De vegan burgers zijn in principe top. Wel jammer dat de guacamole die ik had toegevoegd, vergeten is. Ook miste ik saus. Het is alsof het doosje dichtging voor het beleggen klaar was-WB