PAPPA JOE

PAPPA JOE Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 327 reviews
10 Jul 2020 at 12:34 Waited for more than 2h for the food. Restaurant did not even pick up the phone when I tried to reach them. The burger bun was so soggy that it does not matter which burger you order, the wet mass around the meat tasts the same... Meat was good though.
6 Jul 2020 at 16:51 Het duurde erg lang. Eten was niet echt warm en de burger was flauw.
6 Jul 2020 at 13:58 Best burgers in town!!
29 Jun 2020 at 9:52 Bezoring was goed, het eten was vers en warm. We vonden het wel een beetje weinig voor die prijs. Rond 30 euro voor twee kleine burgers met wedges is te duur.
29 Jun 2020 at 9:07 Burger en entrecote besteld. Beiden heerlijk. Piepklein minpuntje was de salade die bij de entrecote hoorde. Die was slap en lauw/warm.
26 Jun 2020 at 21:00 Heel lekker, netjes bezorgd, wat wil je nog meer?!
23 Jun 2020 at 23:34 Erg lekker en goede bezorging!!
21 Jun 2020 at 22:09 Lekkere burgers (ook vegan) gegeten en heerlijke friet erbij en daarnaast was het ook heel snel bezorgd! Hier ga ik vaker bestellen !
18 Jun 2020 at 20:34 Prima eten, maar heel heel teleurstellend wat je krijgt voor je geld. €15,- voor een burger die in drie happen op is (game changer burger). Dan doen concurrenten het toch veel beter. Het hoogtepunt was de wedges, maar daarvoor bestel je geen burgermenu.
13 Jun 2020 at 21:55 Heerlijk gegeten!
11 Jun 2020 at 11:36 Good vegan burger, but the amount for the price is too expensive for me.
5 Jun 2020 at 19:28 Mega-lekkere burgers en wedges