PAPPA JOE

PAPPA JOE Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 623 reviews
2 Dec 2021 at 21:39 Zoals altijd heerlijke burger en snel bezorgd!
26 Nov 2021 at 20:32 Meer dan anderhalfuur gewacht op deels koud eten. Wordt op een neerbuigende toon geen enkele verantwoordelijkheid genomen. Was altijd prima, maar als je geen verantwoordelijkheid wil voor bezorging ga dan niet bezorgen
16 Nov 2021 at 21:07 Zoals altijd weer heerlijk gegeten en snel bezorgd.
12 Nov 2021 at 21:25 Snel en prima, maar vind de inhoud wel wat karig voor hoge prijs.
13 Oct 2021 at 20:59 Bestelling incompleet, wel bijzonder smakelijk
5 Oct 2021 at 22:28 Slechtste burger die ik ooit heb gehad? Een vekrachting van de producten. Ga je heel diep schamen
2 Oct 2021 at 20:36 Altijd goed
24 Sep 2021 at 19:49 The delivery was fast. But I was extremely disappointed with my order. I ordered loaded fries with vegan cheese. The cheese was not melted, and it was just wedges with blokes of cheese. That's not loaded fries, that's fries with blokes of cheese.
24 Sep 2021 at 0:36 Jammer genoeg te weinig saus op de nachos het was meer nachos chips dan the saus itself the rest was delicious.
23 Sep 2021 at 19:28 Rie burger
14 Sep 2021 at 22:42 Lekkere burgers, maar voor deze prijs wel een ander broodje verwacht dan dit supermarkt bolletje, best jammer! Een goed broodje had echt verschil gemaakt.