PAPPA JOE

Recentreview


4 stars out of 684 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Pappa Joe. Want to know more? Find out more.

29 Nov 2022 at 7:48 Het was een grote teleurstelling bij het openen van de bakjes. Een paar patatjes en de burger was niet meer dan een wit bolletje. Echt ontzettend lekker, dat wel, maar 16 euro voor een burger die je in 3 happen op hebt vind ik onacceptabel.
19 Nov 2022 at 7:54 Got the wrong burger, and the burger/meat was very dry.
6 Oct 2022 at 17:50 I ordered extra guac didn’t get it. Why the option to add it then?! Also put a note there. But no one reads that i guess
3 Oct 2022 at 8:48 They had a deal for burger & drink but charged me for the drink
18 Aug 2022 at 17:07 Food was great as always only burgers I order
17 Aug 2022 at 20:27 Nachos Grande met pulled pork besteld. Deze was koud, hoeveelheid pulled pork viel tegen. De hamburger wordt op een standaard zacht bolletje gegeten. Burger zelf was “ok”, matig warm, een rommelig broodje. Daarnaast kleine porties, nachos en burger.
25 Jun 2022 at 15:27 Er zat een lange zwarte haar in eten. Zeer vies. Nooit iets bestellen. We hebben meteen alles weggegooid.
18 Jun 2022 at 9:57 Dit blijven de beste burgers uit de stad!
12 Jun 2022 at 10:39 Forgot the brander mayonaise.. Also the chicken burger was drained is sauce, a bit too much sadly.
4 Jun 2022 at 19:44 Mening: aflevering mag beter. De bestelling tas was nat. 2)Het vlees is veel minder dan bij andere bestelling bij andere partijen. Dus: veel minder vlees. 3) het eten opzicht is niet veel. Kleine porties